H. doktornő szerint, bár akkor még nem volt doktornő, mert csak olyan tíz éves lehetett, meg a kisoroszi szőlőtőkék között az ilyen címek amúgy sem számítottak volna semmit, úrilány sosem mondja, hogy igen. A helyes válasz ezért az, hogy talán. Ezért aztán a Yes nevű csokoládét is úgy hívtuk, hogy Perhaps.

A Bizottság is hasonló nevelést kapott, mint H. doktornő. Legalábbis úrilánynak tekinti magát, amennyiben is nem igen (talán?) akaródzik neki egyenes választ adni semmire, legyen az akármilyen jól megrágott és viszonylag egyszerű kérdés.

Elmegy az ember egyszer, azt mondják, hogy talán. Aztán nem történik semmi, de közben hangoztatják, hogy most már nagyon valószínű, hogy talán. És aztán megint nem történik semmi.

Végül hívnak, hogy akkor most már tényleg talán, és menjél. És azt mondják, hogy talán.

Nem tudom mikor lesz ennek vége. Reméljük holnap. Akkor majd befejezem ezt, talán

Szerző: Volontaires  2009.11.30. 22:14 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepai.blog.hu/api/trackback/id/tr141565097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szörny 2009.12.08. 23:19:53

Azért azon elgondolkoztam, hogy mi lehetett az a kérdés, amire a kisoroszi szőlőtőkék között egy úrilány csak egy sejtelmes talánnal válaszol...
süti beállítások módosítása