"Megbolondult a toronyóra! - mutogatott Bogyó. - Összevissza járnak a mutatók! Valami zűr van, az biztos! - mormogott Pom Pom. - És itt van ez a foglalkozás nélküli Órarugógerincű Felpattanó! Hüm, hüm. Csak jönne már Gombóc Artúr! Ő tudná a megoldást!"

Tényleg! Látta valaki mostanában Gombóc Artúrt? Itt kint biztosan nincs, nagyjából mindenki szabadságon van. Lézengenek a metrón, délután nincs dugó (na jó van, de csak a Ringen). A Bizottságnál is kongó folyosókat látni mindenfele. (Ma ugyanakkor elég bosszantó volt, hogy a kávézóban előttem állt sorba az egész kartell igazgatóság, mind az öten.) Az AGRI menzája zárva van, a Charlemagne-ba meg nem lehet rosszkor érkezni. Gombóc Artúr jelenléte így nyilvánvalóan feltűnne mindenkinek.

Megjegyzendő ugyanakkor, hogy Gombóc Artúr otthon sem volt, vagy ha volt, biztos nem járt a Főgáznál úgy négy hónapja.

Történt, hogy kijövetelünkkel egyidőben, azaz márciusban az egyik számlán lévő csoportos beszedési megbízást megszüntettem, és egy újat adtam meg a másik számlán. Csend, nyugalom meg gáz is volt, de aztán hirtelen gáz lett. Figyelmeztetés, meg mégegy, hogy hát ne tessék már a közületnek tartozni, mert kikapcsoljuk, vagy magára nyitjuk. Háromhavi elmaradás jött össze röpke három hónap alatt. Megnéztem a számlát, tényleg nem vontak semmit. A bank viszont azt mondja, hogy él a megbízás, a fogaz visszajelzett, hogy tudomásul vette. Na, átutalással rendeztük közös dolgainkat, de azért ha már otthon voltam, rátelefonáltam a fogazra, hogy ugyan már miért nem vonják, ha lehet. Nézi a jóember nézi, aztán mondja, hogy hát itt volt egy csoportos beszedési megbízás, erre és erre a számlára, de az megszűnt márciusban. Mondom, hogy az jó hír. Aztán nézi tovább, aszongya, hogy van még itt egy másik is, azt meg márciusban adták meg. Na mondom, akkor van itt egy márciusban leállított csoportos beszedési, meg egy márciusban megadott csoportos beszedési, meg a fizetetlen számlák. Valami zűr van, az biztos - mormogott az operátor. - Hüm, hüm. Csak jönne már Gombóc Artúr! Ő tudná a megoldást.

Szerző: Volontaires  2009.08.10. 22:17 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepai.blog.hu/api/trackback/id/tr751301587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása