Nyaralni voltunk, az olvasók nagy részével vélhetőleg találkoztunk is. Jó volt, mindenkinek köszönjük.

Hazaérkezéskor kicsit furcsa volt látni, hogy milyen kopár a lakás. Elsősorban nem az időközben elhalálozott vitorlavirágra gondolok, hanem arra, hogy eddig a viszonyítási alap a teljesen üres lakás volt, amibe annó érkeztünk. Most viszont, otthon megint évtizeted óta rendezgetett lakásokban laktunk, és azokhoz képest szembetűnő a meglévő berendezés szigorú célhoz kötöttségéből fakadó hiány. El is fogott a horror vacui, szombaton megyünk szőnyeget meg egy-két kisebb bútort venni.

Gergő is hazaért. Nem gondoltam volna, de ahogy körülnézett a lakásban, a kis nyolc hónapos esze felfogta, hogy ez az a hely ahol ő lakik (kvázi mindig is lakott) és heves vigyorgásba kezdett. Welcome home!

Nekem szokatlan volt még a dolog. Aztán reggel átengedett a zebrán egy BMW. Na akkor tudatosult...

Szerző: Volontaires  2009.06.30. 22:02 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepai.blog.hu/api/trackback/id/tr161218808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása