Igen, régóta nem írtam, mert nem történt semmi rendkívüli. Kaptam végre új számítógépet, kiderült, hogy hol lesz az új szobám, meg leadtunk egy SO-t. Befejezésként nagy pezsgőzés volt az igazgató szobájában, kicsit le is öntöttem a szőnyegét, mert nyitáskor felhabzott a champagne. Szerencsére ő nem volt ott, másnap gondolom kereste az elrejtett cefrés hordót.

Úgy tűnik fontos helyeken is olvassák beszámolóimat, mert kritikai megszólalásom nyomán rendkívüli átszervezést foganatosítottak a DG-n. Megkíséreltek értelmet találni a Piros Pontnak (ld. az április 15-i bejegyzést). Természetesen sikertelenül, de azért értékeltem a próbálkozást.Az egész azzal kezdődött, hogy a takarítók kijelentették, hogy nem vállalják tovább a felelősséget, ami gyönge vállaikra nehezedik azon tényből kifolyólag, hogy olyan irodákban takarítanak, ahol mindenféle országos titkok is fellelhetők lehetnők. Nyilván arra számítottak, hogy akkor ezentúl majd nem kell takarítani egyáltalán, de végül konszenzusos megoldásra kényszerültek. Eszerint csak azokban az irodákban kell takarítani, amelyeket a clear desk policy jegyében titoktalanítottak és nyitva hagytak. Aki viszont nem pakol el az asztaláról, és bezárja az ajtaját, azt csak másnap reggel látogatják meg, amikor maga is bent van a szobában. Ez utóbbi takarítási alanyok azonosítására szolgál ezentúl a piros pont. Remek. Hozzátehetnők, hogy a zárt ajtó pont ilyen azonosításként funkcionálna és akkor egyáltalán nem kellene piros pont. De hát Róma sem egy nap alatt épült fel.

Kint vannak apáék. Végre elszabadulhattunk vacsorázni, sörözni. A Szt. Katalin téren voltunk egy olyan étteremben, ahol az ételek nagy részét valamilyen sörrel készítik. Kati belekóstolt Nóra Krikjébe, aztán kért egyet aztán amikor átmentünk sörözni az este végén, ivott mégegyet. Elindult a lejtőn...

Apával meg Andrissal elmentünk Antwerpenbe cápát nézni. Jól sikerült kis nap volt, Andris jót nevetett a ráján. Na ja, vicces is az. A pöttyös cápára viszont megorrolt, mert az egyszer mögé került amikor a víz alatti alagútban álltunk és attól kicsit megijedt.

Holnap szülinapozás lesz. Epertorta, bicikli meg Colos lesz a menü. Utóbbihoz Bob the builder ad eligazítást.

Szerző: Volontaires  2009.06.06. 20:06 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepai.blog.hu/api/trackback/id/tr11167953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása